You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tentang Perkhidmatan Kami

Kepakaran kami adalah untuk mengenal pasti masalah kewangan anda dan memberi anda penyelesaian yang betul. Penasihat kewangan kami bukan sahaja memberi anda penyelesaian kewangan tetapi juga kami menyediakan perundingan pada keadaan semasa anda.

Kami menawarkan pinjaman yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda dengan skim kelulusan yang cepat. Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda dengan tempoh pembayaran balik yang flexibel.

Kelebihan Pinjaman Kami

Pinjaman Bernilai Tinggi

Kami menawarkan pinjaman peribadi yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda dengan skim kelulusan yang cepat.

Kadar Bunga Yang Rendah

Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda denga kadar faedah serendah 1.5% sebulan dan tempoh pembayaran balik yang flexibel.

Kelulusan Yang Mudah

Pinjaman anda akan diluluskan dengan cepat jika anda mematuhi syarat-syarat pinjaman kami dan tunai diberikan dengan segera.

Pembayaran Balik Yang Sesuai

Kami akan merekakan satu skim pembayaran yang sesuai untuk anda dan kami pastikan pembayaran tidak akan membebankan anda.

Jenis Pinjaman

Syarikat kami memberikan penumpuan dan memberi perhatian kepada keberkesanan perkhidmatan kami kepada anda semua. Biarpun pengguna individu yang perlukan kemudahan pemberian pinjaman, fokus kami ialah memahami keperluan anda dan menstrukturkan pakej-pakej kami untuk menyesuaikan anda.

Pinjaman Tidak Bercagar

Kami memberikan pinjaman cagaran yang tinggi berbanding dengan syarikat pinjaman yang lain. Pinjaman Cagaran kami adalah direka khas untuk anda bagi menyelesaikan masalah kewangan anda dengan nilai cagaran yang lebih tinggi.

Pinjaman Bercagar

Persoalan & Pertanyaan

Bagaimanakah saya boleh bercagar barangan?

Bawa barang yang ingin anda cagarkan dan serahkan kepada kami bersama-sama dengan maklumat barang tersebut untuk pengesahan. kami akan menilai barangan anda. Jika jumlah cagaran dapat diterima oleh anda, wang tunai akan diberikan segera kepada anda bersama-sama dengan resit cagaran

Bagaimanakah saya mendapatkan semula barang cagaran saya dan bagaimanakah cara pembayarannya?

Anda boleh datang semula ke kedai kami dan menunjukkan resit cagaran barang dalam tempoh yang ditetapkan. Setelah mengira jumlah bayaran yang perlu dilunaskan. Sekiranya bayaran pinjaman cagaran anda telah dijelaskan, Pihak kami akan mengembalikan barang anda.

Pertanyaan